onsdag 23 augusti 2017

Sommar Sverige 2017

Sommar, Sommar, Sommar.....

Vilken underbar sommar vi har haft i Sverige, eller hur? Inte någon värme direkt men vi är så nöjda ändå.

Innan vi åkte på sommarlov/Semester fick sonen ta emot en utmärkelse i skolan, inom Idrott. Vi föräldrar blir inbjudna och eleverna får ta emot ett diplom. Självklart är man stolt som en tupp ( eller höna i kanske i mitt fall)



Några dagar senare landade vi på Svensk mark. Här börjar vi med att fira midsommar. Blev bjuden till sonens väns lägergård. Första gången vi var i Swe under midsommar på många år.



Sonen fick lite sommarjobb av oss i år då han är för ung för jobb och det är inte så lätt att få något heller som utlandssvensk. Det fick bli att hjälpa till med gräsmattan. Målade om två av rummen i huset också. Vilket blev fantastiskt fint tyckte vi.





Borås stod för SM under en v. Det tävlades i flera olika grenar. Vattenpolo, skateboard, boxning, rodd, jetski mm.




Något som man uppskattar när man är i Sverige är när man kan hänga ut tvätten och bara njuta och lukta.....


Många härliga promenader i stan med bästa sällskap och fika/lunch har det blivit.



Självklart blev det några tripper Harleyn...

Jag och min vän har ju fyllt halv jämt i år så vi tog en tripp till Varbergs Asia Spa. Trevlig sällskap, härlig strand, mat och bara vara....





Efter denna tripp for vi hem direkt och gick på Torsdagskväll i Borås som bjuder på olika artister. Denna kväll var det Magnus Carlsson, mycket trevligt. Fler vänner möttes upp och lite dryck och gott innan kvällen började.



En tidig Lördag åkte vi ner till stan och vinkade av vår vän Stefan som skulle cykla till Paris för barncancerfonden. En vecka senare var han i mål. Heja Heja....


Stockholm i mitt 💛..... Några dagar i Storstaden som alltid är sååååå mysigt. Bodde på fantastiska Södermalm.








 Kusten hos vänner.


Stan anordnar även bilkvällar, finns en och annan gullig bil.



Torpa stenhus fick sig ett besök.

Torpa stenhus ligger vackert beläget vid sjön Åsunden i Västergötland. Med sin unika arkitektur och vackra interiörer är slottet ett av Sveriges bäst bevarade herresäten från 1500-talet. Godset är privatägt och har varit i samma familjs ägo sedan slutet av 1400-talet.








Sist men inte minst har vi firat min mor som fyller 75 år nu i September. Fantastiskt att vi tre barn kunde få ihop en dag och med alla barnbarn. Mat, spel, presenter, dikter mm mm. Detta var en överrasknings dag,  så hon visste inget. Här är hela familjen. Barn och barnbarn. Självklart finns det respektive också i familjen, de fick dock inte vara med på bild. Mor och barnbarn på första bilden.







Vi avslutade Sverige med höst....




Nu kör vi vardag igen...

// Lena















Inga kommentarer:

Skicka en kommentar